Főoldal » Burkolás Budakalászon

Burkolás Budakalászon

Oszd meg másokkal is oldalunkat:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ismerősek ezek a helyzetek, ha egy lakás burkolásáról van szó?

 

> A burkolók végigjárkálják cipőben a lakást, aztán takarítás nélkül elmennek
> A kért munka megkezdése előtt semmilyen szaktanácsot nem kapsz
> Burkolás közben a szakemberek lazsálnak, és nem szaktudásuk szerint dolgoznak
> Olyan anyagokkal dolgoznak, amiket nem is kértél
> A megbeszélt végösszeg dupláját vagy háromszorosát fizeted a munka végén

 

Nálunk a fent említett helyzetek SOHA nem fordulhatnak elő! Sok éves tapasztalattal rendelkező,
profi szaktudással végezzük a munkát. Vállaljuk Budakalászi lakások, magánházak burkolását.
Bennünk nem fogsz csalódni! Mi nem csak megcsináljuk a megrendelt szolgáltatást, hanem végigvezetünk a teljes munkafolyamaton:

 

 

 

Kérd INGYENES szaktanácsunkat lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük a választott burkolat elkészítésekor!

 

Milyen feladatok várnak Rád és ránk egy új burkolat elkészítésénél ?

 

idopont_egyeztetes

Vedd fel velünk a kapcsolatot

1. Telefonos időpont egyeztetés.

Felújításra szorul a budakalászi lakásod? Újítani akarsz a saját ingatlanod kinézetén? Eladnád a házad, de előtte egy kicsit növelni szeretnéd annak értékét? Kérd INGYENES szaktanácsunkat budakalászi lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük.
helyszini_egyeztetes

INGYENES tanácsadás a helyszínen

2. Helyszíni igényfelmérés

A helyszínen való tanácsadás alkalmával hallhatsz a burkolat minőségére vonatkozó tanácsokat. Segítünk kiválasztani a burkolat fajtáját, és színét, hogy harmonikus legyen a szobák színeivel és stílusával. Átbeszéljük a teljes munkafolyamatot, hogy a burkolásnak az adott szakaszai mennyi idő alatt készülnek el és egy adott szakaszban milyen munkákat végzünk.
A helyszíni igényfelmérés és tanácsadás INGYENES!
szallitas_uzletbol

Ha szükség van a segítségünkre …

3. Burkolat kiválasztása

Ha nem tudod, hogy milyen anyagok szükségesek a kívánt burkolási munkához, akkor mi az üzletbe is elmegyünk Veled, és kiválasztjuk közösen az anyagot, és a munkához használandó további kellékeket.
szallitas

Házhoz visszük a kiválasztott anyagot

4. Burkoló anyagok szállítása

Ha az üzletből nem tudod elszállítani a kiválasztott anyagokat, akkor mi elmegyünk a helyszínre és az ingatlanodhoz szállítjuk a termékeket.
burkolat_bontasa_1

Szükséges előmunkálatok elvégzése I.

5. Régi burkolat bontása

Szükség esetén a már meglévő burkolatot fel kell bontani, és a törmeléket ki kell pakolni a helyiségből. Ha szükséges a könnyebb és súlyosabb bútorok mozgatását, pakolását is vállaljuk, ami egy személyben megoldható alátét görgő használatával.
burkolat_aljzat_kiegyenlites

Szükséges előmunkálatok elvégzése II.

6. Burkolat alatti aljzat kiegyenlítés

Ellenőrizni kell, hogy a meglévő aljzat elég szilárd, sík és stabil-e, engedi-e a minimális megemelést. Az aljzatnak por és szennyeződés mentesnek kell lennie, majd ezt követően egy alapozó réteg felvitelével tapadó hidat képezünk az aljzat és a kiegyenlítés között.
burkolat_elkeszitese

Új burkolat készítése I.

7. Burkolat elkészítése

Bármilyen habosított vagy homogén PVC burkolatot elkészítünk, akár régi burkolat bontásával, aljzat kiegyenlítéssel. Kreatív álmokat is megvalósítunk (egyedi logó vagy minta a burkolatba).
Hagyományos tekercses vagy modul (négyzet lapból álló) Szőnyegpadló burkolatot is kialakítunk szegett vagy műanyag profilos lábazattal. Modul szőnyegnél egyedi mintákat, alakzatokat – tekercses szőnyegeknél egyedi bordűröket (kereteket) is elkészítünk.
Minden egyedi igény, extravagáns design kialakítását is vállaljuk Laminált padló burkolatoknál, amit a panel anyaga enged.
burkolat_szegelyezes

Új burkolat készítése II.

8. Szegélyezés

Új burkolat készítésekor szükség van a szegélyekre, amik egy “keretet” adnak a PVC, Laminált padló illetve a Szőnyegpadló burkolatnak. Fontos, hogy stílusban és színben passzoljon a szegély a burkolat mintázatához, ezért vásárláskor fontos összehangolni a választott burkolat színeivel.
takaritas

Mi TISZTÁN dolgozunk

9. Takarítás

Nagyon TISZTÁN dolgozunk, csak a minimálisan elkerülhetetlen piszokkal. A munka végén minden általunk használt helységben kitakarítunk, függetlenül attól, hogy ott burkoltunk vagy sem. Portalanítást végzünk, ha nagyon poros munkát végeztünk volna, bár ezt inkább igyekszünk az ajtók és egyéb nyílások fóliázásával elkerülni.
burkolat_atadas_tanacsadas

Karbantartási, tisztítási javaslatok

10.  “Utolsó simítások”

A munka végeztével egy Dokumentumot kapsz az elkészített burkolat Használati utasításról és a Tisztítási módszerekről.

 

Kérd INGYENES szaktanácsunkat lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük a választott burkolat elkészítésekor!

 

 


Oszd meg másokkal is oldalunkat:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •