Főoldal » Laminált padló

Laminált padló

Oszd meg másokkal is oldalunkat:
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Miért válaszd a laminált padló burkolatot?

 

A Laminált padló a meleg burkolatok közé tartozik. Minden padló több rétegből áll össze, és közülük a Laminált padló háromrétegű: alsó műanyag réteg, középső kemény HDF (magas sűrűségű farostlemez) réteg és a felső laminátum réteg (szinte megtévesztésig hasonlít az eredeti fa, vagy kő felületre, de egyszínű lapok is kaphatók). Ezt a padlófajtát azért kedvelik annyira, mert nagyon élethű, és nem szakember szemével nézve fel sem tűnik, hogy nem eredeti fa felület. A Laminált padló kisebb mértékben reagál a környezeti hatásokra. Sokan azért vásárolják, mert nagyon jó hő és karcálló, egyesek az élethű fautánzata miatt, mások pedig a könnyű kezelhetősége, takaríthatósága miatt.
 
Lakásfelújításnál nem szükséges a régi padlót elbontani, ha a régi padló síkfelületű és nem mozog. Szükség esetén a Laminált padló ráhelyezhető a már meglévő felületre. A padló vastagsága miatt minden padlófűtéses helyiségben alkalmazható. A felülete rendkívül ellenálló, kopórétegük karc és hőálló, a panelek illesztése nagy pontosságú (nincs hézag közöttük).

 

laminalt_padlo

Élethű megjelenésével dizájnosabbá tehetjük szobáinkat

 

Hogyan válassz laminált padlót?

 

Szín és mintázat választása:
Színválasztás előtt nézz körül a helyiségekben (szoba, konyha, iroda stb.), ahová laminált padlót szeretnél helyezni, és hangold össze a mintázat választásakor a bútoraid, háztartási gépeid színeit és stílusait. Manapság korlátlan a színek és mintázatok választéka a boltokban, ha Laminált padló vásárolunk. Legtöbben a fa mintázatú padlót választják, mert annyira élethű, bármilyen színben pompázhat (mint a fa anyagok színei) és erezet mintázatot is fel lehet vinni a laminátum felületre.

 

Laminált padló anyaga:
A padló vastagsága nagyon fontos tényező, mert minél vastagabb annál stabilabb, és élettartama annál hosszabb. Vásárlás előtt érdemes azért azt is megnézni, hogy mekkora az a maximális vastagság, ami az adott helyiségekbe lerakható. Ilyenkor érdemes figyelembe venni, hogy a laminált padló rétegei alá egy vékony párazáró fólia és egy 2-3 mm vastag kopogó hangot csökkentő réteg is kerül. Lerakásához szilárd, száraz aljzat szükséges, mely lehet beton, vagy a már említett meglévő, régebbi burkolat.

 
Kérd INGYENES tanácsadásunkat igényfelméréskor, és együtt a legmegfelelőbb anyagot, színeket és stílust válasszuk ki az adott szobákhoz.
 

laminalt_padlo_burkolat

Minél vastagabb a laminált padló, annál hosszabb az élettartama

 

Mire vigyázz laminált padló vásárlása után?

 

Mint minden burkolat esetében, a Laminált padlónál is figyelni kell annak tisztítására, ápolására. Kizárólag nedves, puha rongyot használjunk a laminált padló feltörlésére, és amint készen vagyunk, érdemes egy puha, száraz ronggyal is áttörölni, hogy ne maradjon rajta nedvesség. A boltokban már kaphatóak kimondottan laminált padlóburkolat felületének tisztítására alkalmas Tisztítószerek. Ezeknek a szereknek a kiválasztásánál figyeljünk arra, hogy ne tartalmazzanak olajokat és viaszt, mert azok nem képesek a felület tisztítására, és egy újabb (könnyebben koszolódó, nyomot hagyó) réteget vonnak a burkolatra.
 

Fontos, hogy ezeket a Tanácsokat tartsuk be Laminált padló ápolásánál!

 
TILOS! Ne mossuk fel soha a padlóburkolatot felmosóronggyal, mert az nagyon sok vizet enged a padló felületére, amely beszívja azt, és feltöredezhet!
TILOS! Ne csiszoljuk a padló felületét, mert ezzel a kopásállóságát fogjuk megsérteni és ezzel a garanciát is elveszthetjük!

 

Kérd INGYENES szaktanácsunkat lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük a burkolatok elkészítésekor!


 

 

Ismerősek ezek a helyzetek, ha egy lakás burkolásáról van szó?

 

> A burkolók végigjárkálják cipőben a lakást, aztán takarítás nélkül elmennek
> A kért munka megkezdése előtt semmilyen szaktanácsot nem kapsz
> Burkolás közben a szakemberek lazsálnak, és nem szaktudásuk szerint dolgoznak
> Olyan anyagokkal dolgoznak, amiket nem is kértél
> A megbeszélt végösszeg dupláját vagy háromszorosát fizeted a munka végén

 

Nálunk a fent említett helyzetek SOHA nem fordulhatnak elő! Sok éves tapasztalattal rendelkező,
profi szaktudással végezzük a munkát. Vállaljuk Budapesti lakások, magánházak burkolását.
Bennünk nem fogsz csalódni! Mi nem csak megcsináljuk a megrendelt szolgáltatást, hanem végigvezetünk a teljes munkafolyamaton:

 

Milyen feladatok várnak Rád és ránk egy új burkolat elkészítésénél ?

 

idopont_egyeztetes

Vedd fel velünk a kapcsolatot

1. Telefonos időpont egyeztetés.

Felújításra szorul a budapesti lakásod? Újítani akarsz a saját ingatlanod kinézetén? Eladnád a házad, de előtte egy kicsit növelni szeretnéd annak értékét? Kérd INGYENES szaktanácsunkat budapesti lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük.
helyszini_egyeztetes

INGYENES tanácsadás a helyszínen

2. Helyszíni igényfelmérés

A helyszínen való tanácsadás alkalmával hallhatsz a burkolat minőségére vonatkozó tanácsokat. Segítünk kiválasztani a burkolat fajtáját, és színét, hogy harmonikus legyen a szobák színeivel és stílusával. Átbeszéljük a teljes munkafolyamatot, hogy a burkolásnak az adott szakaszai mennyi idő alatt készülnek el és egy adott szakaszban milyen munkákat végzünk.
A helyszíni igényfelmérés és tanácsadás INGYENES!
szallitas_uzletbol

Ha szükség van a segítségünkre …

3. Burkolat kiválasztása

Ha nem tudod, hogy milyen anyagok szükségesek a kívánt burkolási munkához, akkor mi az üzletbe is elmegyünk Veled, és kiválasztjuk közösen az anyagot, és a munkához használandó további kellékeket.
szallitas

Házhoz visszük a kiválasztott anyagot

4. Burkoló anyagok szállítása

Ha az üzletből nem tudod elszállítani a kiválasztott anyagokat, akkor mi elmegyünk a helyszínre és az ingatlanodhoz szállítjuk a termékeket.
burkolat_bontasa_1

Szükséges előmunkálatok elvégzése I.

5. Régi burkolat bontása

Szükség esetén a már meglévő burkolatot fel kell bontani, és a törmeléket ki kell pakolni a helyiségből. Ha szükséges a könnyebb és súlyosabb bútorok mozgatását, pakolását is vállaljuk, ami egy személyben megoldható alátét görgő használatával.
burkolat_aljzat_kiegyenlites

Szükséges előmunkálatok elvégzése II.

6. Burkolat alatti aljzat kiegyenlítés

Ellenőrizni kell, hogy a meglévő aljzat elég szilárd, sík és stabil-e, engedi-e a minimális megemelést. Az aljzatnak por és szennyeződés mentesnek kell lennie, majd ezt követően egy alapozó réteg felvitelével tapadó hidat képezünk az aljzat és a kiegyenlítés között.
burkolat_elkeszitese

Új burkolat készítése I.

7. Burkolat elkészítése

Bármilyen habosított vagy homogén PVC burkolatot elkészítünk, akár régi burkolat bontásával, aljzat kiegyenlítéssel. Kreatív álmokat is megvalósítunk (egyedi logó vagy minta a burkolatba).
Hagyományos tekercses vagy modul (négyzet lapból álló) Szőnyegpadló burkolatot is kialakítunk szegett vagy műanyag profilos lábazattal. Modul szőnyegnél egyedi mintákat, alakzatokat – tekercses szőnyegeknél egyedi bordűröket (kereteket) is elkészítünk.
Minden egyedi igény, extravagáns design kialakítását is vállaljuk Laminált padló burkolatoknál, amit a panel anyaga enged.
burkolat_szegelyezes

Új burkolat készítése II.

8. Szegélyezés

Új burkolat készítésekor szükség van a szegélyekre, amik egy “keretet” adnak a PVC, Laminált padló illetve a Szőnyegpadló burkolatnak. Fontos, hogy stílusban és színben passzoljon a szegély a burkolat mintázatához, ezért vásárláskor fontos összehangolni a választott burkolat színeivel.
takaritas

Mi TISZTÁN dolgozunk

9. Takarítás

Nagyon TISZTÁN dolgozunk, csak a minimálisan elkerülhetetlen piszokkal. A munka végén minden általunk használt helységben kitakarítunk, függetlenül attól, hogy ott burkoltunk vagy sem. Portalanítást végzünk, ha nagyon poros munkát végeztünk volna, bár ezt inkább igyekszünk az ajtók és egyéb nyílások fóliázásával elkerülni.
burkolat_atadas_tanacsadas

Karbantartási, tisztítási javaslatok

10.  “Utolsó simítások”

A munka végeztével egy Dokumentumot kapsz az elkészített burkolat Használati utasításról és a Tisztítási módszerekről.

 

Kérd INGYENES szaktanácsunkat lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük a választott burkolat elkészítésekor!

 

 


Oszd meg másokkal is oldalunkat:
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One Response so far.