Főoldal » Szőnyegpadló burkolatok

Szőnyegpadló burkolatok

Oszd meg másokkal is oldalunkat:
 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Miért válaszd a szőnyegpadló burkolatot?
A padlószőnyeg a legpuhább és legkomfortosabb a melegburkolatok közül. Nagyon meleg hatású, puha és rugalmas. Az orvosok által ajánlott, mert kíméli a lábizmokat. Jó hő- és hangszigetelő, csendes járást biztosító padlóburkolat. Vannak olyan szőnyegburkolatok, amik könnyen tisztíthatók, és a makacs foltokat is hatékonyan ki lehet szedni a szőnyegből. Változatos színvilágával egyedivé tehetjük szobáink kinézetét és hangulatát.
szonyegpadlo_burkolatok

Egyedi tervezéssel színesebbé tehetjük szobáinkat

Hogyan válassz padlószőnyeget?

 

Szín választása:
Színválasztás előtt nézz körül a szobákban, ahová szőnyegpadlót szeretnél kihelyezni, és hangold össze a szőnyeg választásakor a bútoraid, háztartási gépeid színeit és stílusait. A világosabb színű padlószőnyegek tágítják a teret, viszont sokkal jobban meglátszanak rajta a makacsabb foltok.

 

Minta választása:
Mintaválasztáskor arra figyeljünk, hogy milyen méretű szobába szeretnénk elhelyezni a padlószőnyeget. Nagy légtérben a nagyobb kiterjedésű minták, míg kisebb szobák esetében az aprólékos mintázatú szőnyegek az előnyösebbek.

 

Padlószőnyeg anyaga:
Ha fontos a tisztíthatóság számodra, akkor szenny és portaszító anyagból készült szőnyeget válassz. Szintetikus anyagból készült szőnyeget strapabíróbbak, ezért a nagyobb forgalmú helyiségekbe olyanokat ajánlunk. Hálószobába, ahol általában mezítláb járunk, érdemesebb komfortosabb, vastagabb szálú szőnyeget választani.

 
Kérd INGYENES tanácsadásunkat igényfelméréskor, és együtt a legmegfelelőbb színeket és stílust válasszuk ki az adott szobákhoz.

szonyegpadlo_burkolatok_budapest

Csíkos mintázatú szőnyeget érdemes párhuzamosan elhelyezni a nagyobb bútorokkal

 

Mire vigyázz padlószőnyeg vásárlása előtt és után?

 

Vásárlás előtt:
Mérjük fel a helyiség minden oldalát, ahová a padlószőnyeget szeretnénk letenni. Fontos, hogy mindegyik oldalát mérjük le külön, mert nem biztos, hogy a szobák sarkai 90 fokot zárnak be, ezért előfordulhat, hogy a választott helyiség oldalai nem megegyezőek. A szőnyeg kiválasztásakor az oldalak méreteit 5-10 cm-el szükséges megnövelni. Meg kell keresni a helyiség leghosszabb oldalát, és ott kell elvégezni a mérést. Ha a szőnyeg szegélye is ugyanebből az anyagból készül, akkor arra is rá kell számolni a szükséges mennyiséget. Ha méréskor nem biztos a dolgában, akkor szívesen a rendelkezésére állunk.

 

Kérd INGYENES szaktanácsunkat lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük a burkolatok elkészítésekor!


 

 

Ismerősek ezek a helyzetek, ha egy lakás burkolásáról van szó?

 

> A burkolók végigjárkálják cipőben a lakást, aztán takarítás nélkül elmennek
> A kért munka megkezdése előtt semmilyen szaktanácsot nem kapsz
> Burkolás közben a szakemberek lazsálnak, és nem szaktudásuk szerint dolgoznak
> Olyan anyagokkal dolgoznak, amiket nem is kértél
> A megbeszélt végösszeg dupláját vagy háromszorosát fizeted a munka végén

 

Nálunk a fent említett helyzetek SOHA nem fordulhatnak elő! Sok éves tapasztalattal rendelkező,
profi szaktudással végezzük a munkát. Vállaljuk Budapesti lakások, magánházak burkolását.
Bennünk nem fogsz csalódni! Mi nem csak megcsináljuk a megrendelt szolgáltatást, hanem végigvezetünk a teljes munkafolyamaton:

 

Milyen feladatok várnak Rád és ránk egy új burkolat elkészítésénél ?

 

idopont_egyeztetes

Vedd fel velünk a kapcsolatot

1. Telefonos időpont egyeztetés.

Felújításra szorul a budapesti lakásod? Újítani akarsz a saját ingatlanod kinézetén? Eladnád a házad, de előtte egy kicsit növelni szeretnéd annak értékét? Kérd INGYENES szaktanácsunkat budapesti lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük.
helyszini_egyeztetes

INGYENES tanácsadás a helyszínen

2. Helyszíni igényfelmérés

A helyszínen való tanácsadás alkalmával hallhatsz a burkolat minőségére vonatkozó tanácsokat. Segítünk kiválasztani a burkolat fajtáját, és színét, hogy harmonikus legyen a szobák színeivel és stílusával. Átbeszéljük a teljes munkafolyamatot, hogy a burkolásnak az adott szakaszai mennyi idő alatt készülnek el és egy adott szakaszban milyen munkákat végzünk.
A helyszíni igényfelmérés és tanácsadás INGYENES!
szallitas_uzletbol

Ha szükség van a segítségünkre …

3. Burkolat kiválasztása

Ha nem tudod, hogy milyen anyagok szükségesek a kívánt burkolási munkához, akkor mi az üzletbe is elmegyünk Veled, és kiválasztjuk közösen az anyagot, és a munkához használandó további kellékeket.
szallitas

Házhoz visszük a kiválasztott anyagot

4. Burkoló anyagok szállítása

Ha az üzletből nem tudod elszállítani a kiválasztott anyagokat, akkor mi elmegyünk a helyszínre és az ingatlanodhoz szállítjuk a termékeket.
burkolat_bontasa_1

Szükséges előmunkálatok elvégzése I.

5. Régi burkolat bontása

Szükség esetén a már meglévő burkolatot fel kell bontani, és a törmeléket ki kell pakolni a helyiségből. Ha szükséges a könnyebb és súlyosabb bútorok mozgatását, pakolását is vállaljuk, ami egy személyben megoldható alátét görgő használatával.
burkolat_aljzat_kiegyenlites

Szükséges előmunkálatok elvégzése II.

6. Burkolat alatti aljzat kiegyenlítés

Ellenőrizni kell, hogy a meglévő aljzat elég szilárd, sík és stabil-e, engedi-e a minimális megemelést. Az aljzatnak por és szennyeződés mentesnek kell lennie, majd ezt követően egy alapozó réteg felvitelével tapadó hidat képezünk az aljzat és a kiegyenlítés között.
burkolat_elkeszitese

Új burkolat készítése I.

7. Burkolat elkészítése

Bármilyen habosított vagy homogén PVC burkolatot elkészítünk, akár régi burkolat bontásával, aljzat kiegyenlítéssel. Kreatív álmokat is megvalósítunk (egyedi logó vagy minta a burkolatba).
Hagyományos tekercses vagy modul (négyzet lapból álló) Szőnyegpadló burkolatot is kialakítunk szegett vagy műanyag profilos lábazattal. Modul szőnyegnél egyedi mintákat, alakzatokat – tekercses szőnyegeknél egyedi bordűröket (kereteket) is elkészítünk.
Minden egyedi igény, extravagáns design kialakítását is vállaljuk Laminált padló burkolatoknál, amit a panel anyaga enged.
burkolat_szegelyezes

Új burkolat készítése II.

8. Szegélyezés

Új burkolat készítésekor szükség van a szegélyekre, amik egy “keretet” adnak a PVC, Laminált padló illetve a Szőnyegpadló burkolatnak. Fontos, hogy stílusban és színben passzoljon a szegély a burkolat mintázatához, ezért vásárláskor fontos összehangolni a választott burkolat színeivel.
takaritas

Mi TISZTÁN dolgozunk

9. Takarítás

Nagyon TISZTÁN dolgozunk, csak a minimálisan elkerülhetetlen piszokkal. A munka végén minden általunk használt helységben kitakarítunk, függetlenül attól, hogy ott burkoltunk vagy sem. Portalanítást végzünk, ha nagyon poros munkát végeztünk volna, bár ezt inkább igyekszünk az ajtók és egyéb nyílások fóliázásával elkerülni.
burkolat_atadas_tanacsadas

Karbantartási, tisztítási javaslatok

10.  “Utolsó simítások”

A munka végeztével egy Dokumentumot kapsz az elkészített burkolat Használati utasításról és a Tisztítási módszerekről.

 

Kérd INGYENES szaktanácsunkat lakásod burkolatainak kialakításában, és mi minden egyedi kérésedet teljesítjük a választott burkolat elkészítésekor!

 

 


Oszd meg másokkal is oldalunkat:
 • 14
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One Response so far.